Referencer

Referencer - og ros


Erik Jensby har gennem tiderne optrådt i mange forskellige sammenhænge, fra TV over festivaler, til virksomhedsfester, private mærkedage og velgørende arrangementer.


Her ses et lille udpluk:

"Tak for en dejlig forestilling ved personaleforeningens generalforsamling. Erik, Du er en stor entertainer, som er både meget dygtig til dit fag, men også en af de få der kan gå lige ind i folk med din tiltalende facon og dit gode humør."

"Forestillingen ved vores personalefest var "lige i øjet". Der var vid og bid og masser af humor i dit show, og så er du en gudsbenådet jonglør. Meget imponerende!. Du var hver en krone værd."

"Kort og klart - Det var kanon underholdning du leverede til vores julefrokost. Dit show bar præg af professionalisme og du gjorde med din forrygende mimik dit til, at mine kollegers smilebånd konstant var i bevægelse."

"Hermed en varm hilsen fra vores konference om skolestart. Din forestilling var lige præcis så professionel, humoristisk og fantastisk som jeg havde håbet og forventet, og hvor ofte står forventninger mål med virkeligheden?"

"Der er en bemærkelsesværdig kombination af underholdningsværdi, aktualitet og tilstedeværelse i Jensbys optræden for såvel børn som voksne.

Gehør og genialitet hænger sammen og griber publikum - kan kun anbefales på det varmeste."


Kort & Bold

alias Erik Jensby

er en aktivitet under Tokrone ApS

cvr.nr.: 19554732

Broager 9, Hellested

4652 Hårlev

© All Rights Reserved.

Alle rettigheder tilhører Kort & Bold.